Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč

Vitamín C 180 tablet

Kód: 600
249 Kč
Skladem

Vitamín C si organismus neumí vyrobit, proto je nezbytné jej do organismu dodávat.

Složení: 100% čistý vitamín C (kyselina askorbová) v prášku.  Kapsle: 100% celulóza. Vhodné pro vegetariány i vegany. Neobsahují žádná barviva, sladidla, pojiva, zahušťovadla, protispékavé látky a látky zvýrazňující chuť.

Doporučené dávkování: 1-2 kapsle denně zapít dostatečným množstvím nápoje.

Množství účinnjé látky v 1 kapsli: 650mg prášku vitamínu C. Odpovídá 813% doporučené denní dávky v ČR. Nadbytečné množství vitamínu C tělo vyloučí.

Celková hmotnost: 117g

Distributor:  Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 18200 Praha.

Skladujte v suchu a chladu.

Detailní informace

Nad 1 500 Kč
Nad 1 500 Kč
balení sušených banánů nebo rybízu
Nad 1 750 Kč
Nad 1 750 Kč
balení sušených jahod, malin nebo višní
Nad 2 000 Kč
Nad 2 000 Kč
balení kešu, para ořechů nebo lískových ořechů
Nad 2 500 Kč
Nad 2 500 Kč
balení pistácií nebo pekanových ořechů

Detailní popis produktu

Vitamín C má v lidském těle celou řadu nepostradatelných funkcí. A to i přesto, že ho lidské tělo samo neumí vyrobit a člověk musí tuto zásadní látku pro život přijímat z potravy.

Konzumovat vitamín C je samozřejmě nejlepší v jeho přirozené přírodní podobě. Ze zdrojů, které nás běžně obklopují, jmenujeme například šípky, černý rybíz, zelí, petržel, růžičkovou kapustu, rakytník anebo třeba jablka. Pokud jde o cizokrajné ovoce, tak světovým přeborníkem v obsahu vitamínu C je camu camu, poté acerola, a kiwi.

Rozhodně je tedy z čeho vybírat. Ovšem často i při té nejlepší snaze o pestrou a vyváženou stravu nejsme schopni svému tělu pravidelně dodávat denní doporučenou dávku vitamínu C 500, která se v případě nemoci či jiných zdravotních obtíží ještě zvyšuje na dávku vitanímu C 1000. V takové situaci se rozhodně vyplatí sáhnout po syntetickém doplňku stravy, který máte vždy po ruce. Mohou jím být například vitamin C tablety.

S pomocí praktických tablet, které stačí pouze spolknout a zapít, dodáte svému tělu dostatečné množství vitamínu C 500 mg i vitamínu C 1000 mg snadno a rychle. Takto se pojistit se vyplatí především v rizikových obdobích roku, kdy je na trhu nedostatek čerstvé zeleniny a ovoce a naše tělo je ještě ke všemu vystaveno většímu tlaku infekcí. V tom případě vám zvýšená dávka vitamínu C 1000 jistě přijde vhod.

Když své tělo zásobíte dostatečnou dávkou vitamínu C 1000 mg, pomůže vás ochránit před avitaminózou, naopak toho, že konzumaci této látky přeženete, se nemusíte obávat. Množství vitamínu, které tělo nezvládne spotřebovat, snadno vyloučí ven.

Proto neváhejte a podpořte své zdraví!

Vždyť právě vitamín C má zásadní vliv na naši imunitu a schopnost odolávat infekcím. Jedná se o silný antioxidant, který naše tělo nejen chrání, ale také urychluje hojení a regeneraci, podporuje krvetvorbu, a má ještě celou řadu dalších důležitých funkcí v organismu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.