Tyčinky, sušenky a sladkosti
Nejprodávanější
Jemné slané tyčinky z pšeničné mouky – jedna z nejoblíbenějších pochoutek při posezení u televize. Má to však jeden háček – jsou vyrobené z bílé vymleté mouky a nedodají do těla téměř žádné živiny. Pokud si rádi takové pochoutky dopřáváte, zkuste se zaměřit na špaldové tyčinky, anebo domácí sýrové tyčinky. Slané sýrové sušenky i celozrnné tyčinky se vyrábí z celozrnné mouky z odrůdy pšenice s názvem „Špalda“, která je mnohem výživnější a přínosnější, než přešlechtěná pšenice na výrobu běžného pečiva.
Tyto produkty rovněž nesou označení BIO, tím pádem u všech BIO tyčinek máte záruku, že je špalda pěstována šetrným a přirozeným způsobem. Kromě špaldové mouky se k jejich výrobě používá pouze kvalitní řepkový olej, třtinový cukr, klasické droždí, případně sýr.
Ve špaldových a sýrových tyčinkách a sušenkách najdete také vlákninu, která podporuje sytost, brání přejídání a v trávicím traktu působí jako přirozený čistič a neutralizátor lepku. S tímto zdravým mlsem je to zkrátka podobné, jako s jinými zdraví prospěšnými celozrnnými pekařskými výrobky.