Černý bez sirup 500 ml
Kód: 0010320Detailní popis produktu
Domácí bezový sirup voní stínem v horkém dni, vysvědčením a bzučením včel. Bílé květy se musí natrhat dřív, než se promění v bezinky. Podle osvědčené receptury se lehce prolíná s citrónem, příjemně sladký od třtinového cukru... A pak už si jenom říkáte, že ho bude potřeba dvakrát tolik.
- podporuje imunitu, dýchací systém a čištění organismu
- kvalitní suroviny bez barviv a konzervantů
- vůně prázdnin u babičky
Jak si sirup z květů černého bezu vychutnat?
S kohoutkovkou v poměru 1:10, se sodovkou, v domácí limonádě nebo na lívanci. V ranním čaji před stanem, dokud je v trávě ještě rosa. Z termosky, když vám pod nohama křupe sníh a kouří se od pusy.
Skladování: Po otevření bezový sirup rychle mizí, přesto ho uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů. Sirupu nesvědčí přímé slunce a extrémní teploty. Sedlina není na závadu – naopak, je důkazem, že jsme použili čerstvé květy a nefiltrovanou šťávu.
Složení: třtinový cukr, vodní výluh z květů černého bezu (Sambucus Nigra) 38 %, bio citrónová šťáva.
Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 903 kJ (216 kcal); Tuky: < 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 56 g z toho cukry 55 g; Bílkoviny: < 0,3 g; Sůl: < 0,1 g
Výrobce: KOLDOKOL s.r.o., Krhov 108, 687 71 Bojkovice
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rodinná firma Koldokol se orientuje na zpracování ovoce z vlastních zdrojů.
Ovocné a bylinkové sirupy – bez konzervačních látek, aromat a barviv, ze surovin původem z průmyslem nezasažené přírody Bílých Karpat – to jsou od roku 2007 výrobky rodinné firmy Koldokol.
Jablečné mošty – jsou součástí sortimentu od počátku vzniku firmy. Jablka se pěstují na vlastním sadu a zpracovávají dle tradiční receptury.
Ovocné přesnídávky a pyré – zdravé přesnídávky bez konzervantů a přidaného cukru vhodné i pro malé děti v BIO kvalitě. Jsou skvělé jako chutná svačina nebo k obilným kaším s ořechy, kakaem a strouhaným kokosem.
Ovocné džemy Bioláda – borůvky, višně, meruňky, švestky, jahody, arónie – to vše si můžete dopřát v podobě džemů a opět bez cukru a konzervantů, pouze s želírovací látkou Agar a pektinem z citrusového ovoce.
Sušené ovoce – Haná a Hornomoravský úval patří k nejúrodnějším oblastem v republice a odtud putují na trh různé druhy šetrně sušeného ovoce v BIO kvalitě, pěstované zásadami přirozeného ekologického zemědělství.