Rakytník sirup 500 ml bio
Kód: 0010460Detailní popis produktu
Rakytníkový sirup bez přidaného cukru vyniká svěží chutí připomínající pomeranč. Rakytník ale ve srovnání s pomerančem vítězí na celé čáře. Obsahuje totiž mnohem víc vitamínu C. Malé oranžové bobulky jsou výborným antioxidantem a posilovačem imunity. Hustý sirup z rakytníku má 100 % ovocné složky, je nefiltrovaný a pasterovaný. Protože je bez cukru, můžete si ho dopřát každý den, ať už si hlídáte kalorie nebo zdraví.
- 100% BIO kvalita a přírodní chuť bez přidaného cukru
- rakytník je plný vitamínu C
- ručně vyrobený, bez barviv a konzervantů
Jak si rakytníkový sirup vychutnat?
Dokonalý je s vodou v poměru 1:7 nebo v čaji. Přidat ho můžete do drinků a domácích limonád. Hodí se do studených i teplých nápojů. Jednoduše sirup na celý rok.
Skladování: Pokud si hned nesmlsnete na celé lahvičce, po otevření sirup uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů. Sirupu nesvědčí přímé sluneční záření a extrémní teploty. Sedlina není na závadu, naopak je důkazem přírodního původu sirupu.
Složení: 100% koncentrovaná jablečná šťáva*, šťáva z rakytníku řešetlákového* (10 %).
*produkty ekologického zemědělství
Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 1008 kJ (241 kcal); Tuky: < 0,4 g z toho nasycené mastné kyseliny: < 0,1 g; Sacharidy: 58 g z toho cukry 56,3 g; Bílkoviny: < 0,4 g; Sůl: < 0,1 g
Výrobce: KOLDOKOL Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rodinná firma Koldokol se orientuje na zpracování ovoce z vlastních zdrojů.
Ovocné a bylinkové sirupy – bez konzervačních látek, aromat a barviv, ze surovin původem z průmyslem nezasažené přírody Bílých Karpat – to jsou od roku 2007 výrobky rodinné firmy Koldokol.
Jablečné mošty – jsou součástí sortimentu od počátku vzniku firmy. Jablka se pěstují na vlastním sadu a zpracovávají dle tradiční receptury.
Ovocné přesnídávky a pyré – zdravé přesnídávky bez konzervantů a přidaného cukru vhodné i pro malé děti v BIO kvalitě. Jsou skvělé jako chutná svačina nebo k obilným kaším s ořechy, kakaem a strouhaným kokosem.
Ovocné džemy Bioláda – borůvky, višně, meruňky, švestky, jahody, arónie – to vše si můžete dopřát v podobě džemů a opět bez cukru a konzervantů, pouze s želírovací látkou Agar a pektinem z citrusového ovoce.
Sušené ovoce – Haná a Hornomoravský úval patří k nejúrodnějším oblastem v republice a odtud putují na trh různé druhy šetrně sušeného ovoce v BIO kvalitě, pěstované zásadami přirozeného ekologického zemědělství.