Levandule sirup 500 ml
Kód: 0010330Detailní popis produktu
V hlavních rolích výluh z lístků a květů voňavé levandule, 100% bio citrónová šťáva a kvalitní třtinový cukr. Pouze kvalitní ingredience a moře lásky z Bílých Karpat. Jednoduché a tak dobré! To je náš ručně vyráběný levandulový sirup!
- levandule má relaxační účinky a napomáhá dobrému spánku
- obsahuje 100% bio citrónovou šťávu
- ruční výroba
Jak si náš sirup nejlépe vychutnat?
Smíchaný s kohoutkovkou, trochou ledu a snítkou máty, když potřebujeme osvěžit. Pár kapek do horké vody s kolečkem citrónu, když potřebujeme zahřát. Na krásné ráno i na dobré spaní. Levandulový sirup prostě milujeme.
Skladování: po otevření je mu dobře v lednice při teplotě 4–8 °C. Spotřebujte do 4 týdnů. Sirup nemá rád přímé sluneční záření a extrémní teploty. Sedlina není na závadu, naopak je důkazem přírodního původu sirupu.
Složení: třtinový cukr, vodní výluh z levandule lékařské (Lavandula angustifolia) 38 %, bio citrónová šťáva
Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 898,8 kJ (214,7 kcal); Tuky: < 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: Sacharidy: 55 g z toho cukry 53,9 g; Bílkoviny: < 0,2 g; Sůl: < 0 g
Výrobce: KOLDOKOL Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rodinná firma Koldokol se orientuje na zpracování ovoce z vlastních zdrojů.
Ovocné a bylinkové sirupy – bez konzervačních látek, aromat a barviv, ze surovin původem z průmyslem nezasažené přírody Bílých Karpat – to jsou od roku 2007 výrobky rodinné firmy Koldokol.
Jablečné mošty – jsou součástí sortimentu od počátku vzniku firmy. Jablka se pěstují na vlastním sadu a zpracovávají dle tradiční receptury.
Ovocné přesnídávky a pyré – zdravé přesnídávky bez konzervantů a přidaného cukru vhodné i pro malé děti v BIO kvalitě. Jsou skvělé jako chutná svačina nebo k obilným kaším s ořechy, kakaem a strouhaným kokosem.
Ovocné džemy Bioláda – borůvky, višně, meruňky, švestky, jahody, arónie – to vše si můžete dopřát v podobě džemů a opět bez cukru a konzervantů, pouze s želírovací látkou Agar a pektinem z citrusového ovoce.
Sušené ovoce – Haná a Hornomoravský úval patří k nejúrodnějším oblastem v republice a odtud putují na trh různé druhy šetrně sušeného ovoce v BIO kvalitě, pěstované zásadami přirozeného ekologického zemědělství.