Shatavari BIO 180 tablet
Kód: 747Detailní popis produktu
BIO a RAW shatavari prášek Zdravý den® se již po několik tisíciletí používá v systému tradiční Ajurvédské medicíny. Pozitivně působí na ženský i mužský reprodukční systém a pohlavní orgány. Pomáhá navozovat pravidelnou menstruaci a pozitivně ovlivňuje průběh menopauzy. Podporuje plodnost a kojení.
Pozitivně ovlivňuje vitalitu člověka, duševní pohodu a spánek. Působí proti stresu. Vhodný pro vegetariány i vegany. Doplněk stravy.
Doporučené dávkování: 1-2 kapsle 2x denně po jídle. Zapít dostatečným množstvím nápoje.
Množství účinné látky v 1 kapsli: 430mg prášku shatavari. Množství účinné látky shatavari na denní dávku 860-1720mg.
Celková hmotnost: 77,4g.
Složení: 100% prášek z kořene chřestu hroznovitého (shatavari, Asparagus racemosus) z ekologického zemědělství.
Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Skladujte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 15 let, těhotné a kojící matky. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neobsahuje žádná aditiva, barviva nebo dochucovadla. Země původu: Indie. EAN 8594172692184
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.