Růžová himalájská sůl
Nejprodávanější
Každý z vás bude nepochybně znát pohádku s Janem Werichem „Byl jednou jeden král“. Pojednává o králově hlouposti a pýše, kdy chtěl celému království dokázat, že můžeme žít bez soli, a dokonce si bez ní pochutnat na mnoha pokrmech.
Bez soli to opravdu nejde, ale záleží také na tom, z jakého zdroje pochází. Ta z nejvyššího pohoří světa patří k těm nejžádanějším a nejkvalitnějším. Jedná se o kamennou sůl s přirozeným obsahem minerálů a stopových prvků, nerafinovanou a chemicky neupravovanou. Jde o čistě přírodní zdroj z čistého prostředí, nezasaženého průmyslovým znečištěním.
Himálajskou sůl můžete bez obav konzumovat denně a využívat ji v kuchyni pro teplé a studené pokrmy. Prodává se v různých hmotnostech a frakcích, rozemílá se na jemno nebo na hrubo, přičemž hrubá sůl je vhodná spíše do polévek a omáček a přípravu příloh, zatímco jemná sůl pro samotné přisolování pomazánek na pečivo nebo pro přípravu salátů.