Rukola BIO - semena na klíčení 200g
Kód: 139Detailní popis produktu
Rukola Bio – semena na klíčení 200g je charakteristická jedinečnou chutí a zdrojem bohatým na vitamíny, aminokyseliny, enzymy, minerální látky i stopové prvky. Posiluje imunitu, podporuje růst a kvalitu vlasů, nehtů a zdraví kůže atd.
Složení: Semena rokety seté - rukoly BIO (Eruca sativa) z ekologického zemědělství.
Použití: Vhodné konzumovat jak v čerstvém stavu, tak i při přípravě polévek, zeleninových salátů, těstovin, na zdobení pečiva, domácí šťávy a také v kombinaci s hlávkovým salátem.
Návod k přípravě:
Doba namáčení: Doba namáčení: 0 minut. Doporučujeme nenamáčet a pouze rosit. V případě namočení, dojde k obalení semínka "rosolem" a začne hnilobný proces. Ideální je miska na klíčení.
Doba klíčení: 3 dny
Ideální teplota: 18-22 °C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 4-6 cm
Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce.
Země původu: Itálie
Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika
Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Ukládejte mimo dosah dětí.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rukola BIO (semínka na klíčení) |
---|---|
Složení: | Semena rokety seté (Eruca sativa) |
Váha: | 200g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.