Psyllium BIO 300g
Kód: 309Detailní popis produktu
Psyllium BIO Zdravý den je pěstované podle pravidel ekologického zemědělství.
Složení: 100% rozemleté osemení Jitrocele indického (Plantago ovata) v BIO kvalitě.
CZ-BIO-002
Doporučené dávkování: 1-2 čajové lžičky (5-10g) 1-2x denně. Konzumujte nejlépe mezi jídly , případně 1/2 až 1 hodinu před jídlem.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 797kJ/190kcal, tuky 0,7g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g, sacharidy 0g z toho cukry 0g, vláknina 92g, bílkoviny 2g, sůl 0,165g.
Použití: prášek rozmíchejte nejméně ve 200ml tekutiny (voda, čaj, ovocná šťáva apod.) a ihned vypijte. Během dne zvyšte příjem tekutin, nejlépe vody, minimálně na 2 litry. Psyllium můžete přidávat do müsli, smoothie, dezertů, kaší a polévek.
Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu. Skladujte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti do 6 let, pro těhotné a kojící matky. Země původu: Indie. Vyrobeno v EU. Doplněk stravy.
Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.