Pšenice BIO – semena na klíčení 500g
Kód: 4009Detailní popis produktu
Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitamíny, enzymy, aminokyselina, minerální látky a stopové prvky.
CZ-BIO-002
Složení: Semena pšenice tvrdé (Triticum durum Desf.) ekologického zemědělství.
Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek.
Návod k přípravě:
Doba namáčení: 8-10hod
Doba klíčení: 4-6 dní
Ideální teplota: cca 20°C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 2,5-5cm
Před konzumací propláchnete vodou. Klíčky je možné uchovat 1 – 2 týdny v chladničce. Skladujte v suchu a chladu.
Země původu: Itálie.
Skladujte v suchu a chladu.
Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 18200 Praha.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pšenice BIO (semínka na klíčení) |
---|---|
Složení: | Semena pšenice tvrdé (Triticum durum Desf.) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.