Pomerančový prášek BIO 100g
Kód: 894Detailní popis produktu
BIO pomerančový prášek Zdravý den® se vyrábí z kůry a dužiny ekologicky pěstovaných pomerančů. Pomeranče se zbaví šťávy a zbylá kůra a dužina se usuší a rozemele na jemný prášek, který má příjemnou chuť a vůni čerstvých citrónů.
Je vhodný na přípravu pomerančového džusu, do jogurtů, smoothie, müsli, do desertů nebo na pečení do těsta a krémů.
CZ-BIO-002
Složení: 100% prášek z kůry a dužiny pomeranče (Citrus sinesis L.) z ekologického zemědělství.
Použití: vhodný na přípravu pomerančového džusu, do jogurtů, smoothie, müsli, zmrzliny, do dezertů nebo na pečení do těsta a krémů. Pro přípravu pomerančového džusu přidejte 1 polévkovou lžíci (cca 5g) do 250ml studené vody a nechte 5min odstát. Pro sladší chuť můžete džus přisladit. Ze 100g prášku připravíte 5litrů džusu.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1309J/312kcal, tuky 1g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g, sacharidy 57g z toho cukry 47g, vlákninsa 29g, bílkoviny 4,4g, sůl 0,01g.
Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Země původu: Španělsko. Neobsahuje žádná aditiva, barviva nebo dochucovadla. EAN8594172692566
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.