Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč

Para ořechy BIO 500g

Kód: 684
390 Kč
Skladem

Detailní informace

Nad 1 500 Kč
Nad 1 500 Kč
balení sušených banánů nebo rybízu
Nad 1 750 Kč
Nad 1 750 Kč
balení sušených jahod, malin nebo višní
Nad 2 000 Kč
Nad 2 000 Kč
balení kešu, para ořechů nebo lískových ořechů
Nad 2 500 Kč
Nad 2 500 Kč
balení pistácií nebo pekanových ořechů

Detailní popis produktu

Para ořechy v BIO kvalitě pěstované podle pravidel ekologického zemědělství.

Díky přírodnímu způsobu pěstování a sklizni si ořechy zachovávají výbornou chuť a obsah velkého množství tělu prospěšných látek. Jsou vhodné pro přímou spotřebu, na vaření nebo pečení.

Průměrné nutriční hodnoty ve 100g: energetická hodnota 2757kJ/659kcal; tuky 67,1g (z toho nasycené mastné kyseliny 16,1g); sacharidy 4,2g (z toho cukry 2,3g); bílkoviny 14,3g; vláknina 7,5g; sůl 0,01g.

CZ-BIO-002

Složení: 100% para ořechy loupané v BIO kvalitě.

Skladujte v suchu a chladu. Alergeny: suché skořápkové plody.

Země původu: Bolívie. Vyrobeno v EU.

 

 
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
HB Avatar autora | 8.10.2023
Supr

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.