Péct si domácí chléb, dalamánky, rohlíky, housky, vánočky, bochánky a další pečivo láká mnoho hospodyněk, a to, co si upečete doma, je vždy chutnější, než od mistra pekaře z pekárenských provozů, neboť to pečete pro sebe a své blízké s větší láskou a potěšením. Máte zároveň dokonalý přehled o vstupních surovinách, tím pádem mají vaše výrobky optimální složení.
K pečení chleba a pečiva jsou zapotřebí kromě ručních či elektrických hnětacích nástrojů i vhodné nádoby na kynutí těsta, případně na ukládání a servírování hotových výrobků. Mohou jimi být i ošatky na chleba a pečivo z košíkářské společnosti v Morkovicích na Kroměřížsku.
Ošatky na kynutí těsta na chleba a pečivo z Morkovic jsou vyráběny ručně z přírodních surovin, s tradicí, která sahá až do 17. století. Výrobky jsou certifikovány pro přímý styk s potravinami a můžete je bez obav používat ve vaší domácnosti třeba denně, po celý rok.