GRIZLY Vlašské ořechy 1000 g

Kód: 0062329
248 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

GRIZLY Vlašské ořechy 1000 g

Vlašské ořechy jsou výbornou pochoutkou pro malé děti i dospěláky. Protože jsou již vyloupané, můžete je mít vždy po ruce a pochutnat si na zdraví prospěšné svačině. 60 % obsahu tvoří celé půlky, které můžete použít na ozdobení doma vytvořených dezertů nebo do domácí granoly. Menší kousky pak nasypte na ranní kaši a použijtejako posypku na saláty ze zeleniny či ovoce. Pokud rádi pečete, rozemleté vlašáky jsou skvělé jako přísada do sladkých těst a také jako náplň do buchet, rolád a závinů.

Vlašské ořechy jsou bohaté na omega-3 mastné kyseliny, které mají příznivý vliv na činnost mozku. Mozek se stejně jako vlašský oříšek převážně skládá z tuků a navíc se oříšku až nápadně podobá. Najdete v nich také vlákninu, bílkoviny, vitamíny a minerální látky. Ve srovnání s ostatními ořechy jsou vlašáky nejvýznamnějším zdrojem antioxidantů. Výskyt polyfenolů, ALA omega-3, hořčíku a argininu v oříšcích jistě ocení každý zastánce zdravého životního stylu. Nízký obsah sacharidů zase ocení zejména diabetici a vysoký poměr zdravých tuků a bílkovin sportovci. 

Grizly TIP: Pokud chcete ušetřit čas při pečení, máme v nabídce jemně mletou mouku z vlašských ořechů.

Grizly INFO: Vlašské ořechy standardně a nejraději vykupujeme z České Republiky. Pokud to ale slabší úroda v Česku nedovolí, sáhneme pro ořechy ze Slovenska, Maďarska či Ukrajiny. Kvalita u vlašského ořechu bývá dosti proměnlivá, vždy ji proto pečlivě sledujeme a vybíráme ty nejlepší oříšky.

  • Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody
  • Složení: Vlašské ořechy 100 %
  • Může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, sezamu a siřičitanů.
  • Země původu: Slovensko, Ukrajina, USA
  • Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
  • Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: