Nopal BIO 180 tablet
Kód: 261Detailní popis produktu
Použití: prášek rozmíchejte v 200-250ml vody nebo džusu a vypijte nejlépe 20min před jídlem. Lze použít i jako přísadu do jídel.
CZ-BIO-002
Složení: 100% nopal (Opuntia ficus indica) v prášku z ekologického zemědělství.
Doporučené dávkování: 3-6 kapslí 3x denně nejlépe 20min před jídlem. Zapít dostatečným množstvím nápoje.
Kapsle: 100% celulóza. Vhodné pro vegetariány i vegany. Množství účinné látky v 1 kapsli: 420mg prášku nopalu. Množství účinné látky v 1 kapsli: 420mg prášku nopalu. Množství účunné látky nopalu na denní dávku 3,5-7g. Celková hmotnost 75,6g.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 981kJ/234kcal, tuky 0,9g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g, sacharidy 33g z toho cukry 4g, vláknina 43g, bílkoviny 3,1g, sůl méně než 0,01g.
Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Nevhodné pro dětí 3 let. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neobsahuje žádná aditiva, barviva nebo dochucovadla. Doplněk stravy. Země původu: Mexiko
Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.