Moringa BIO 500g
Kód: 624Detailní popis produktu
Moringa olejodárná je stromovitá rostlina původem z Indie, odkud se rozšířila i do jiných částí světa. Listy moringy jsou na indickém subkontinentu důležitou potravinou ceněnou pro vysoký obsah výživných látek - vitamínů, minerálů, fytonutrientů, vlákniny a dalších. Obsahují esenciální aminokyseliny nezbytné pro lidské tělo a jsou jedním z nejvýznamnějších přírodních zdrojů antioxidantů.
Prášek z listů moringy je díky tomu považován za jeden z nejlepších přírodních multivitamínů a je oblíbený u lidí s vyššími nároky na výživu jako jsou např.sportovci, senioři a lidé vystavení stresu.
Obsahuje: minerály Ca, Cu, Fe, K, Mg, Na, P, Zn, vitamíny B1, B2, B6 a B12, vitamín C, vitamín E, mastné kyseliny omega-3 a omega-6.
Složení: 100% listy moringy olejodárné (Moringa oleifera) v prášku v BIO a RAW kvalitě. Doplněk stravy.
CZ-BIO-002
Doporučené dávkování: rozmíchejte 1-3 čajové lžičky prášku (2,5-5g) denně ve vodě, džusu, jogurtu, müsli, smoothie nebo ho přidejte do polévky, omáčky či jiných jídel.
Skladujte v suchu. Země původu: Indie.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.