Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč

Maliny BIO sušené mrazem 20g

Kód: 2747
99 Kč
Skladem

Detailní informace

Nad 1 500 Kč
Nad 1 500 Kč
balení sušených banánů nebo rybízu
Nad 1 750 Kč
Nad 1 750 Kč
balení sušených jahod, malin nebo višní
Nad 2 000 Kč
Nad 2 000 Kč
balení kešu, para ořechů nebo lískových ořechů
Nad 2 500 Kč
Nad 2 500 Kč
balení pistácií nebo pekanových ořechů

Detailní popis produktu

BIO maliny Zdravý den® jsou sušené celé plody, které se suší lyofilizací - sušením mrazem při nízkém tlaku. Lyofilizace je šetrný způsob sušení, který v plodech zachovává všechny obsažené živiny.

Na přípravu 20g sušených malin je potřeba přibližně 200g čerstvě nasbíraných malin.

CZ-BIO-002

Použití: vhodné k přímé konzumaci, do jogurtů, koktejlů, smoothie, müsli, kaší, zmrzliny nebo dezertů. Lze použít i na přípravu čaje.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1073kJ/252kcal, tuky 9,8g z toho nasycené mastné kyseliny 0,7g, sacharidy 46,1g z toho cukry 14,3g, bílkoviny 9,8g, sůl 0g.

Složení: 100% plody  maliníku obecného (Rubus idaeus) lyofilizované z ekologického zemědělství.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.