Maca BIO 200g
Kód: 348Detailní popis produktu
Je zdrojem přírodních fytoestrogenů, důležitých nejen v produktivním věku, ale i pro ženy v menopauze. Pro své mimořádné účinky je známá také pod názvem peruánský ženšen. Získává se z kořene rostliny Maca rostoucí na náhorních planinách ve vysoké nadmořské výšce peruánských And na polích bohatých na minerální látky.
CZ-BIO-002
Složení: 100% prášek z kořene maca (Lepidium meyenii) BIO a RAW kvalitě.
Použití: je vhodný na přípravu nápojů zejména smoothie a mléčných koktejlů. Lze ho přidat do jogurtu, müsli, kaší, moučníků, RAW dezertů a dalších pokrmů.
Doporučené dávkování: 1-3 čajové lžičky (3-10g) denně.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1633kJ/390kcal, tuky 3,8g z toho nasycené mastné kyseliny 1,6g, sacharidy 75g z toho cukry 32g, bílkoviny 14g, sůl 0,04g.
Bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a aditiv. Vhodné pro vegetariány a vegany. Neobsahuje lepek.
Skladujte v suchu a chladu. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhradou pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.
Země původu: Peru. Vyrobeno v EU.
Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.