Kombucha Loklok Original 750 ml
Kód: 9138Detailní popis produktu
Svěží perlivé povzbuzení, které vás pozve napít se znovu. Pravý cejlonský čaj se projevuje svou typickou chutí s jemnými náznaky dřevitých tónů. Tato Loklok kombucha Originál stane se vaším jemným povzbuzením po jídle, po sportu, nebo jen tak pro radost.
100% přírodní suroviny, 100% přirozený postup, certifikovaná živá probiotika. Nikdy neobsahuje umělé příchutě, barviva ani konzervanty.
I když obsahuje živé probiotické kultury, Loklok na rozdíl od jiných kombuch nemusíte neustále chladit.
Obsah lahve: 0,75 litr
Nealkoholický perlivý nápoj z čaje.
Podávejte vychlazené. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.
Výrobce: Loklok s.r.o., Rooseveltova 564/8, 60200 Brno
Loklok Originál: čajový výluh (filtrovaná voda, čaj), třtinový cukr, kombuchová kultura bakterií a kvasinek, citronová tráva, citronová šťáva, probiotické bakterie Bacillus Coagulans
Energie 67 kJ / 16 kcal
Tuky 0,0g z toho nasycené mastné kyseliny 0,0g
Sacharidy 4g z toho cukry 4g
Bílkoviny 0,0g
Sůl 0,0g
Probiotické bakterie Bacillus Coagulans 80 mil. CFU
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
LokLok je česká (brněnská) potravinářská společnost, která se specializuje na výrobu a prodej kombuchy, a to s různými příchutěmi ve formě perlivého nápoje. Můžete si pochutnat například na malinové příchuti, Yerba Maté anebo zázvoru.
Firma LokLok patří k výrobcům, kteří úzkostlivě dbají na kvalitu a na přírodní složení svých produktů, proto v těchto nápojích nikdy nenaleznete žádné nežádoucí chemické přísady. Nápoje obsahují stoprocentní přírodní složky včetně certifikovaných živých probiotických kultur bakterií a kvasinek, které spolu s pravým cejlonským čajem a třtinovým cukrem tvoří základ výrobku, do něhož se pak přidávají další dochucující přísady.
Kombuchový nápoj LokLok můžete darovat každému, komu záleží na vlastním zdraví a pevném imunitním systému, jehož základ tvoří právě střevní probiotika, která zároveň eliminují patogenní mikroorganismy a napomáhají rozkládat a lépe využít výživné složky ze stravy.