Kokosové mléko BIO sušené 300g
Kód: 7208Detailní popis produktu
Bio kokosové mléko sušené Zdravý den® je vhodné k rychlé a snadné přípravě kokosového mléka. Vyrábí se trandičním způsobem lisováním na drobno nakrájené kokosové dužiny z čerstvých ekologicky pěstovaných kokosových ořechů, která se následně zbaví vody.
Má intenzivní kokosovou chuť a vůni. Je vhodné pro vegetariány a vegany i osoby citlivé na laktózu.
CZ-BIO-002
Složení: extrakt z dužiny kokosových ořechů* (88%), rýžový maltodextrin* (12%) z *ekologického zemědělství.
Použití: jako náhrada klasického mléka a smetany do jídel, kde jsou mléko a smetana vyžadovány. Vhodné do asijských pokrmů, kari, polévek, dezertů, pudinků, koktejlů nebo smoothie.
Příprava: pro přípravu kokosového mléka nebo smetany rozmíchejte 1-3 polévkové lžíce kokosového sušeného mléka ve 200ml teplé vody. Čím více prášku, tím bude mléko tučnější.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 2763kJ/660kcal, tuky 55g z toho nasycené mastné kyseliny 50g, sacharidy 25g z toho cukry 9g, bílkoviny 5g, sůl 0,03g.
Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha Česká republika Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Země původu: Sri Lanka.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.