Kokosová smetana BIO 400ml
Kód: 2102Detailní popis produktu
Bio kokosová smetana Zdravý den® obsahuje 24% tuku a je vyrovená trandičním způsobem lisováním na drobno nakrájené kokosové dužiny z čerstvých ekologicky pěstovaných kokosových ořechů. Má intenzivní kokosovou chuť a vůni a krémovou konzistenci.
Je vhodná pro vegetariány a vegany i osoby citlivé na laktózu. Neobsahuje GMO. Je bez přidaného cukru a bez konzervačních látek a látek zvýrazňujících chuť a barvu.
CZ-BIO-002
Složení: extrakt z dužiny kokosových ořechů (70%) z ekologického zemědělství, pitná voda (30%). Pasterizováno.
Použití: vhodné do asijských pokrmů, kari, polévek, dezertů, pudinků, koktejlů, smoothie a jako náhrada klasického mléka a smetany do jídel, kde jsou mléko a smetana vyžadovány.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1017kJ/243kcal, tuky 24g z toho nasycené mastné kyseliny 22g, sacharidy 5,1g z toho cukry 2,1g, bílkoviny 1,7g, sůl 0,1g.
Skladujte v suchu, mimo dosah přímého slunečního světla. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 3 dnů. Během skladování může dojít k oddělení pevné a kapalné složky. V takovém případě stačí obsah po otevření promíchat nebo krátce ohřát ve vlažné vodní lázni.
Země původu: Sri Lanka
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.