Kokosová alternativa šlehačky BIO 400ml
Kód: 12447Detailní popis produktu
BIO kokosová alternativa šlehačky je rostlinná náhrada klasické mléčné šlehačky. Šlehačka z kokosového krému má lahodnou chuť a krémovou konzistenci. Je zcela bez laktózy, lepku a cholesterolu.
BIO kokosovou alternativu šlehačky využijete při přípravě nejrůznějších druhů dezertů, krémů, zmrzlin, pohárů či koktejlů. Hodí se i do kávy nebo jen tak s ovocem. Je vhodná pro vegetariány i vegany.
CZ-BIO-002
Složení: kokosové mléko (95%) z ekologického zemědělství, pitní voda (5%)
Příprava: Vychlazenou alternativu šlehačky nalijte do vyšší nádoby a šlehejte 3 min. na nejvyšší rychlosti. 400g balenoí obsahuje 27 porcí. Jedna porce je 1 polévková lžíce (15g) .
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1271kJ/304kcal, tuky 30g z toho nasycené mastné kyseliny 27,15g, sacharidy 6,34g z toho cukry 2,56g, bílkoviny 2,14g, sůl 0,04g.
Skladujte v suchu. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.
Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Země původu: Sri Lanka.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.