ClickCease
Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč

Kajenský pepř BIO 10g

Kód: 014247
49 Kč
Skladem

BIO kajenský pepř Zdravý den® má pikantní chuť a je vyrobený ze sušených Cayenne papriček. 

CZ-BIO-002

Použití: vhodný jako koření do kuchyně na dochucení pálivých jídel.

Složení: 100% kajenský pepř (Capsicum frutescens) z ekologického zemědělství.

Skladujte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření.  Země původu: Indie.

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO kajenský pepř Zdravý den® má pikantní chuť a je vyrobený ze sušených Cayenne papriček. 

CZ-BIO-002

Použití: vhodný jako koření do kuchyně na dochucení pálivých jídel.

Složení: 100% kajenský pepř (Capsicum frutescens) z ekologického zemědělství. Scoville (SHU) 7000 až 10000.

Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Skladujte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření.  Země původu: Indie.

Doplňkové parametry

Kategorie: Superpotraviny BIO
EAN: 8594172691460

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.