Jitrocel a šalvěj sirup 500 ml
Kód: 0010371Detailní popis produktu
Náš jitrocelový sirup se šalvějí vyrábíme podle naší rodinné receptury ručně, louhováním lístků těchto dvou bylinek. Pak k nim přidáme kvalitní třtinový cukr a čerstvou citrónovou bio šťávu. Nic víc není potřeba. Takhle je to prostě perfektní!
- jitrocel působí proti kašli a zklidňuje podrážděný krk
- bez umělých barviv a konzervantů
- čistá bylinková chuť
Jak si náš sirup nejlépe vychutnat?
Jitrocelový sirup krásně zahřeje, když je venku nevlídno. Zkuste ho s horkou vodou a plátkem citrónu. Potřebujete spíš osvěžit? Přidejte trochu sirupu do jemně perlivé vody. Trápí vás kašel? Přidejte lžičku do čaje, krásně vám zklidní podrážděný krk.
Skladování: po otevření je mu nejlépe v lednice při teplotě 4–8 °C. Spotřebujte do 4 týdnů. Sirup nemá rád přímé sluneční záření a extrémní teploty. Sedlina není na závadu, naopak je důkazem přírodního původu sirupu.
Složení: třtinový cukr, vodní výluh z jitrocelu kopinatého a šalvěje lékařské (Plantago lanceolata a Salvia officinalis) 38 %, BIO citrónová šťáva.
Na 1 l výluhu bylo použito 15 g jitrocelu a 15 g šalvěje.
Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: 216 kcal (903 kJ), tuky: < 0,1 g z toho nasycené kyseliny: < 0,1 g, sacharidy: 56 g z toho cukry: 55 g, bílkoviny: < 0,3 g, sůl: < 0,1 g
Výrobce: KOLDOKOL Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rodinná firma Koldokol se orientuje na zpracování ovoce z vlastních zdrojů.
Ovocné a bylinkové sirupy – bez konzervačních látek, aromat a barviv, ze surovin původem z průmyslem nezasažené přírody Bílých Karpat – to jsou od roku 2007 výrobky rodinné firmy Koldokol.
Jablečné mošty – jsou součástí sortimentu od počátku vzniku firmy. Jablka se pěstují na vlastním sadu a zpracovávají dle tradiční receptury.
Ovocné přesnídávky a pyré – zdravé přesnídávky bez konzervantů a přidaného cukru vhodné i pro malé děti v BIO kvalitě. Jsou skvělé jako chutná svačina nebo k obilným kaším s ořechy, kakaem a strouhaným kokosem.
Ovocné džemy Bioláda – borůvky, višně, meruňky, švestky, jahody, arónie – to vše si můžete dopřát v podobě džemů a opět bez cukru a konzervantů, pouze s želírovací látkou Agar a pektinem z citrusového ovoce.
Sušené ovoce – Haná a Hornomoravský úval patří k nejúrodnějším oblastem v republice a odtud putují na trh různé druhy šetrně sušeného ovoce v BIO kvalitě, pěstované zásadami přirozeného ekologického zemědělství.