Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč

Indonéské rendang kari 140 g

Kód: 10735
149 Kč
Skladem

Detailní informace

Nad 1 500 Kč
Nad 1 500 Kč
balení sušených banánů nebo rybízu
Nad 1 750 Kč
Nad 1 750 Kč
balení sušených jahod, malin nebo višní
Nad 2 000 Kč
Nad 2 000 Kč
balení kešu, para ořechů nebo lískových ořechů
Nad 2 500 Kč
Nad 2 500 Kč
balení pistácií nebo pekanových ořechů

Detailní popis produktu

Autentické Indonéské rendang kari z čerstvých surovin, které vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Restovalo se pomalinku několik hodin, aby bylo krásně jemné. Z jedné sklenice připravíte snadno a rychle 6-10 porcí rendangu.

Rendang je slavnostní pokrm indonéské kuchyně. Skládá se z hovězího masa, které se nakrájí na kostky, a dusí se s kokosovým mlékem a touto kari pastou. Přípravou se trochu podobá českému guláši nebo třeba francouzskému Beef Bourguignon. Maso můžete jednoduše nahradit jakýmkoliv rostlinným proteinem.

Složení: Olej řepkový, cibule červená, kokos strouhaný, chilli papričky (9 %), voda, zázvor, citrónová tráva, galangal kořen, česnek, limetový list, koření (< 2,4 %). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, sóji, celeru a hořčice. 

Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.

Trvanlivost: Min. 1 rok

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 

1559 Kj / 377 Kcal

Tuky

36 g

Z toho nasycené mastné kyseliny

8,1 g

Sacharidy 

12 g

Z toho cukry  

3,7 g

Bílkoviny

1,7 g

Sůl 

0,7 g

 
 
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Živina si zakládá na tom, aby posezení u stolu nebylo nudné. Prokazuje svým kuchařským uměním, že i zdravé pokrmy mohou být skutečnou oblíbenou delikatesou, na níž se můžete těšit, ať už jde o běžný všední pracovní den, anebo slavíte se svými blízkými kulaté narozeniny. Veškeré výrobky, které z této přerovské rodinné manufaktury vzejdou, jsou zhotoveny z darů přírody, a jsou čistě rostlinného původu bez chemických přísad, co v kvalitních pokrmech nemají co pohledávat.

Živina dodává na trh již řadu let vynikající, lahodné jemné či pikantní tradiční omáčky evropské i asijské kuchyně, dipy pro namáčení kousků bramborových chipsů, sýra chleba či tortilly, sezamové Tahini pasty, pálivé chilli pasty, čalamády, nakládané okurky bez chemické konzervace, ale i méně známou Cebolu, což je nakládaná cibule v limetkové šťávě a jablečném octu.  

Mimo jiné tu od Živiny můžete zakoupit kečup, kremžskou hořčici s agávovým sirupem, pohankové nudle, bylinkový ocet či ovesný nápoj.