Horká čokoláda
Nejprodávanější
Horkou čokoládou rozumíme domácí recepturu výroby čokoládového nápoje, která spočívá ve směsi horkého mléka a kvalitní, vysoce jakostní čokoládové hmoty v BIO kvalitě. Příprava je jednoduchá a zvládne ji každý – do vroucího mléka vsypete hořkou čokoládu s obsahem 70% kakaa a důkladně promícháte lžící nebo tyčovým mixérem. Získáte velmi lahodný čokoládový nápoj s obsahem cenných minerálních a stopových prvků s převahou hořčíku, které jsou v obsaženy v kakaových bobech.
Základní surovinou je kromě mléka (doporučujeme v BIO kvalitě z prověřeného zdroje) kvalitní čokoláda vyrobená z kakaových bobů pěstovaných na plantážích v Dominikánské republice. Tamní rodinné farmy si zakládají na špičkové jakosti kakaových bobů, certifikovaných jako BIO, které patří k výběrovým surovinám pro výrobu těch nejlepších čokolád na světě.
Dopřejte svým blízkým i sobě trochu exotiky ze země, jež se řadí k předním pěstitelům kakaových bobů na této planetě.