Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč 🎄Moc děkujeme za přízeň v tomto roce a těšíme se na Vás v novém roce 2025. Skřítkové odpočívají do 6.1., pak se na Vás těší 🎄

Goji BIO - Kustovnice čínská 1000g

Kód: 543
690 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výběr velkých sušených plodů Goji BIO - Kustovnice čínské pěstované v čínské oblasti Ningxia. Plody z této oblasti jsou známé pro svou vysokou kvalitu a dobrou chuť.

Jsou vhodné k přímé konzumaci, lze je přidávat i do pokrmů např. jogurtu, cereálií, rýže, polévek nebo z nich připravit čaj. CZ-BIO-002

Složení: 100% sušené plody Kustovnice čínské (Lycium barbarum). Nesířené a bez přidaných konzervačních látek.

Doporučené dávkování: cca 20g denně ( 1-2 hrsti). Na čaj použijte 5g na šálek čaje, louhujte 15 minut.

Skladujte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a chladu. Země původu: Čína - provincie Ningxia. Vyrobeno v EU.

Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 18200 Praha

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.