Cordyceps BIO 180 kapslí
Kód: 8997Detailní popis produktu
BIO Cordyceps prášek Zdravý den® se již po několik tisíciletí používá v systému čínské medicíny, kde patří mezi nejcennější houby.
O Cordycepsu se říká, že je „elixír života“, k čemuž ji předurčuje její složení. Neobsahuje lepek. Je vhodný pro vegetariány i vegany.
Doplněk stravy. CZ-BIO-002
Doporučené dávkování: 2 kapsle 2x denně nejlépe na lačno. Cordyceps prášek můžete konzumovat ve spojení s vitamínem C.
Množství účinné látky v 1 kapsli: 564mg prášku cordycepsu. Množství účinné látky cordyceps na denní dávku 2,3g. Celková hmotnost: 101,5g
Složení: 100% prášek z houby: Housenice čínská* - Coryceps (Cordyceps sinensis)
* z ekologického zemědělství.
Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Skladujte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící matky. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Země původu: Čína. Neobsahuje žádná aditiva, barviva nebo dochucovadla.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.