Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč

Yuzu Citron 550g

Kód: 8683
249 Kč
Skladem

Detailní informace

Nad 1 500 Kč
Nad 1 500 Kč
balení sušených banánů nebo rybízu
Nad 1 750 Kč
Nad 1 750 Kč
balení sušených jahod, malin nebo višní
Nad 2 000 Kč
Nad 2 000 Kč
balení kešu, para ořechů nebo lískových ořechů
Nad 2 500 Kč
Nad 2 500 Kč
balení pistácií nebo pekanových ořechů

Detailní popis produktu

ZÁKLADNÍ POPIS PRODUKTU

Notoricky známý citron pro vaše nápoje a pokrmy. Kombinace sladkosti a kyselosti v dokonalém souladu. Přetvořte své oblíbené nápoje pomocí naší nové citronové směsi, která vám přinese vynikající chuťový zážitek, ať už preferujete studenou nebo teplou variantu. Posilte svou obranyschopnost a dopřejte si optimální dávku vitamínu C. Podporuje hubnutí a je prospěšný pro pleť.

SLOŽENÍ / MATERIÁL

Konzervované plody citronu 59 % (50 % citron, cukr), cukr, fruktóza, voda, regulátor kyselosti kyselina citronová, zahušťující látka karagenan, antioxidant kyselina askorbová (vitamín C), jedlá sůl, aroma citron

Produkt je vhodný pro vegetariány i vegany.

Balení obsahuje nejméně 15 porcí nápoje yuzu (1 porce = 35 g).

Celková váha výrobku do zásilky: cca 0,9 kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Yuzu
Vlastnosti - Určení: Na limonádu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Pod značkou potravinářských výrobků Yuzu se ukrývá producent Duwon Agricultural Cooperative z Jižní Koreje.

Společnost se zabývá zpracováním exotického ovoce Yuzu na různé nápojové koncentráty, z nichž lze připravit velmi osvěžující a výživné limonády, a to jak v podobě studeného, tak i teplého nápoje. Koncentrát Yuzu se také skvěle hodí do cereálních kaší nebo do palačinek z celozrnné mouky, kde nahradí klasické ovocné džemy z tuzemského ovoce.

Sídlo firmy se nachází na poloostrově Go Heung, kde se citrusové ovoce Yuzu také pěstuje. Kromě Yuzu však firma zpracovává i aloe vera nebo zázvor, z nichž také zhotovuje nápoje či nápojové suroviny. Podstatné ovšem je, že se zpracování ovoce odehrává přímo v místě jeho sklizně, čímž odpadají zbytečné náklady na přepravu surovin a zároveň je v ovoci zachováno maximum výživových prvků. Ke sklizni a zpracování Yuzu dochází každoročně v měsících říjnu a listopadu.