Červené zelí BIO - semena na klíčení 100g
Kód: 8488Detailní popis produktu
Červené zelí Bio – semena na klíčení 100g jsou charakteristické svou křupavostí a pikantní chutí, také jako zdroj vitamínů a aktivátor přírodních enzymů. Působí na podporu aktivity těla, činnost trávení, mozku a také posilují imunitu.
Složení: Semena červeného zelí (Brassica oleracea Capitata) z ekologického zemědělství.
Použití: Jsou vhodné ke konzumaci v čerstvém stavu a také na přípravu různých pokrmů jako jsou polévky, pomazánky, těstoviny, zeleninové saláty, na zdobení pečiva atd.
Návod k přípravě:
Doba namáčení: 8-12 hodin
Doba klíčení: 4-6 dní
Ideální teplota: 20 °C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 2,5-5 cm
Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce.
Země původu: Itálie
Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Červené zelí BIO (semínka na klíčení) |
---|---|
Složení: | Semena červeného zelí (Brassica oleracea Capitata) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.