Bujón
Bujón bez chemie? Skvělá volba
Někdy můžeme slyšet názor, že není umění jídlo uvařit, ale je velké umění ho správně dochutit. Na trhu jsou různá ochucovadla v různých kvalitách. Pokud není naším cílem „vylepšit“ jídlo chemií, pak bychom měli sáhnout pro čistě přírodních produktech.
- Do masového nebo zeleninového pokrmu je ideální přísadou bujón.
- Ale opět musíme volit takový, který nám udělá dobrou službu po všech stránkách.
Proč bujón od Bujónky?
Hustá koncentrovaná pasta, vyrobená z kvalitního masa, zeleniny, koření a bylinek, vaše jídlo nejen správně dochutí, ale také vám při vaření ušetří hodně času i finančních prostředků.
- Dalším bonusem je to, že všechny suroviny pocházejí z České republiky.
Pokud bychom si chtěli vyrobit bujón v domácích podmínkách, tak by bylo dobré si před tím spočítat náklady na energie.
- Jak bylo řečeno, Bujónka je čistě přírodní.
- Proto se nemusíte obávat použit ji jak v teplé, tak i studené kuchyni.
- „Chemická“ ochucovadla se ve studené kuchyni nedoporučují.
Bujón Bujónka najde své uplatnění také při různých dietách a omezeních. Neobsahuje lepek ani laktózu.
Nejprodávanější
31 položek celkem