Bujón
Nejprodávanější
29 položek celkem
Bujón bez chemie? Skvělá volba
Někdy můžeme slyšet názor, že není umění jídlo uvařit, ale je velké umění ho správně dochutit. Na trhu jsou různá ochucovadla v různých kvalitách. Pokud není naším cílem „vylepšit“ jídlo chemií, pak bychom měli sáhnout pro čistě přírodních produktech.
- Do masového nebo zeleninového pokrmu je ideální přísadou bujón.
- Ale opět musíme volit takový, který nám udělá dobrou službu po všech stránkách.
Proč bujón od Bujónky?
Hustá koncentrovaná pasta, vyrobená z kvalitního masa, zeleniny, koření a bylinek, vaše jídlo nejen správně dochutí, ale také vám při vaření ušetří hodně času i finančních prostředků.
- Dalším bonusem je to, že všechny suroviny pocházejí z České republiky.
Pokud bychom si chtěli vyrobit bujón v domácích podmínkách, tak by bylo dobré si před tím spočítat náklady na energie.
- Jak bylo řečeno, Bujónka je čistě přírodní.
- Proto se nemusíte obávat použit ji jak v teplé, tak i studené kuchyni.
- „Chemická“ ochucovadla se ve studené kuchyni nedoporučují.
Bujón Bujónka najde své uplatnění také při různých dietách a omezeních. Neobsahuje lepek ani laktózu.