Brokolice BIO - semena na klíčení 200g
Kód: 121Související produkty
Detailní popis produktu
Brokolice Bio – semena na klíčení 200g jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů, stopových prvků, enzymů a aminokyselin. Jsou charakteristické příjemnou chutí.
Složení: Semena brokolice seté BIO (Brassica Oleracea).
Použití: Jsou vhodné ke konzumaci v čerstvém stavu a také do polévek, pomazánek, salátů, těstovin, na zdobení pečiva, k přípravě čerstvé zeleninové šťávy.
Návod k přípravě:
Doba namáčení: 6-8 hodin
Doba klíčení: 4-6 dní
Ideální teplota: cca 20°C
Propláchnout vodou: 2-3x denně
Sklizeň při velikosti: 2,5-5 cm
Před konzumací klíčky propláchněte. Klíčky je možné uchovat 1-2 týdny v lednici.
Země původu: Itálie
Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika
Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Ukládejte mimo dosah dětí.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Semínka na klíčení BIO a microgreens z Itálie |
---|---|
Složení: | Semena brokolice seté BIO (Brassica Oleracea) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.