Borovicové pupeny BIO 30g
Kód: 837Detailní popis produktu
BIO borovicové pupeny Zdravý den® v prášku se připravují z mladých konců borovicových větviček, které se sbírají ručně ve volné přírodě v čistém prostředí odlehlých estonských lesů. Suší se lyofilizací - sušením mrazem při nízkém tlaku. Usušené pupeny se následně rozemelou na jemný prášek. Lyofilizace je šetrný způsob sušení, který v prášku zachovává všechny obsažené živiny. Užívání borovicových pupenů podporuje normální funkci dýchacího systému. Vhodný pro vegetariány i vegany.
Použití: vhodné na přípravu čaje, dochucení smoothie, omáček, marinád, zeleninových i masových jídel, ryb a dalších pokrmů. Pro přípravu čaje 1/2 čajové lžičky zalijte horkou vodou a nechte 5min vyluhovat.
Doporučené dávkování: 1-2 čajové lžičky denně. Čaj pít minimálně po dobu 3 týdnů.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1641kJ/387kcal, tuky 3,9g z toho nasycené mastné kyseliny 1,7g, sacharidy 75g z toho cukry 6,6g, bílkoviny 13g, sůl 0g.
Složení: 100% pupeny z borovice lesní (Pinus sylvestris) v prášku z ekologického zemědělství.
Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Země původu: Estonsko. Neobsahuje žádná aditiva. Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.