Blog o zdravé výživě, Strana 78
Víte, co je to karob? Říká se mu „svatojánský chléb“ a lidé jej znají již tisíce let. Karob je z&nbs...
Co je špaldová mouka a proč je o ni dnes takový zájem? Proč dát přednost špaldové mouce před tradič...
Arašídové máslo se na pultech obchodů v Česku objevilo poprvé s otevřením hranic po sameto...
MSM je látka, která je součástí zemské atmosféry, vzniká oxidací dimethylsulfidu a přispívá k t...
Když se řekne „luštěniny“, většinu z vás napadnou hned tři typická slova „hrách, čočka a fazole...
Nepodceňujte namáčení cizrny, ani jiných luštěnin. Namáčejte ji nejlépe přes noc na 12 hodin do stud...
Březovou vodu znají lidé již stovky let. Je to nektar produkovaný břízou bělokorou v době její ...
Obilný lepek představuje pro mnoho lidí vážný zdravotní handicap. V České republice se to týká ...
Bambus je velmi dekorativní dřevina, jejíž vlastností se využívá k výrobě nábytku a bytových do...
Obyčejné buráky pro zdraví a krásu? Proč ne! Arašídy a zdraví, to jsou dva pojmy, které spolu koresp...