Blog o zdravé výživě, Strana 77
Lněná semínka jsou bohatým zdrojem zdravých tuků, vitamínu E, vitamínů B1 – B6 a minerálních a stopo...
Kokos je jeden z nejchutnějších exotických plodů a všichni jej velmi dobře známe z mnoha r...
Kokosové máslo je pro svou výraznou chuť vyhledávaným pokrmem již řadu let. Vyrábí se z dužiny ...
Lahodná chuť oříšků kešu vynikne tehdy, jsou-li jemně rozdrcené a rozemleté do podoby vláčné pasty –...
Dýně patří k nejvýživnějším druhům zeleniny a neměli bychom si nechat tuto pochoutku ujít. Jeji...
Namáčení ve slané vodě – indiánské kmeny, např. Siouxové, Mayové a Aztékové, pěstovali dýně a využív...
Dýňová semínka obsahují mnoho cenných živin. Některá se dají jíst i se slupkou, ale určité odrůdy se...
Naši předkové sice neměli technické vymoženosti, ale o to více využívali svou intuici a darů přírody...
Někteří lidé vůbec nemají tušení, co jsou jáhly. Odpověď na otázku „co to je jáhly“ je však velice j...
Co je to špalda? Je to odrůda pšenice, kterou již před více než pěti tisíci lety pěstovali lidé v&nb...