Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč

Blog o zdravé výživě, Strana 77

Čím jsou pro nás prospěšná lněná semínka

Lněná semínka jsou bohatým zdrojem zdravých tuků, vitamínu E, vitamínů B1 – B6 a minerálních a stopo...

Kokosový nápoj BIO z kontrolovaného zemědělství

Kokos je jeden z nejchutnějších exotických plodů a všichni jej velmi dobře známe z mnoha r...

Kokosové máslo je vyhledávanou pochoutkou

Kokosové máslo je pro svou výraznou chuť vyhledávaným pokrmem již řadu let. Vyrábí se z dužiny ...

Kešu máslo je výjimečně lahodná pochoutka

Lahodná chuť oříšků kešu vynikne tehdy, jsou-li jemně rozdrcené a rozemleté do podoby vláčné pasty –...

Jak sušit a pražit dýňová semínka

Dýně patří k nejvýživnějším druhům zeleniny a neměli bychom si nechat tuto pochoutku ujít. Jeji...

Jak opražit dýňová semínka

Namáčení ve slané vodě – indiánské kmeny, např. Siouxové, Mayové a Aztékové, pěstovali dýně a využív...

Jak oloupat dýňová semínka

Dýňová semínka obsahují mnoho cenných živin. Některá se dají jíst i se slupkou, ale určité odrůdy se...

Jáhly jsou lehce stravitelná a výživná superpotravina

Naši předkové sice neměli technické vymoženosti, ale o to více využívali svou intuici a darů přírody...

Jáhly – tip na obohacení bezlepkového jídelníčku

Někteří lidé vůbec nemají tušení, co jsou jáhly. Odpověď na otázku „co to je jáhly“ je však velice j...

Co je špalda

Co je to špalda? Je to odrůda pšenice, kterou již před více než pěti tisíci lety pěstovali lidé v&nb...