Blog o zdravé výživě, Strana 76
Rostlinné antioxidanty – quinoa je velmi dobrým zdrojem rostlinných látek, které v lidském orga...
Pistácie jsou plody menšího stromu Pistacia vera s českým botanickým názvem řečík pistáciový. R...
Piniové oříšky jsou plody borovic, rostoucích převážně na severní polokouli, v drsných podmínká...
Pekanové ořechy jsou zařazovány mezi nejvíce prospěšné plody vzhledem k vysokému obsahu účinnýc...
Obiloviny jsou součástí potravy člověka již odnepaměti. Představují hlavní složku potravy, která org...
Obiloviny by měly tvořit zhruba 60 procent celkového objemu naší stravy. Obsahují významné výživové ...
MSM je látka organického původu s obsahem síry. Síra se vyskytuje ve většině potravin a je doko...
Pro podporu růstu vlasové tkáně existuje více přírodních prostředků. Tradiční čínská medicína využív...
Epsomská sůl není sůl kuchyňská, kterou solíme pokrmy, jde o síran hořečnatý, tedy v chemickém ...
Makadamové ořechy jsou jedny z nejvýživnějších druhů ořechů na této planetě. Ukrývá se v n...