Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč

Blog o zdravé výživě, Strana 76

Quinoa by v našem jídelníčku neměla chybět

Rostlinné antioxidanty – quinoa je velmi dobrým zdrojem rostlinných látek, které v lidském orga...

Pistácie – zdravé a chutné zelené oříšky

Pistácie jsou plody menšího stromu Pistacia vera s českým botanickým názvem řečík pistáciový. R...

Piniové oříšky pro zdravé mlsání nebo pro přípravu pokrmů

Piniové oříšky jsou plody borovic, rostoucích převážně na severní polokouli, v drsných podmínká...

Pekanové ořechy se řadí k nejzdravějším druhům rostlinných semínek a ořechů

Pekanové ořechy jsou zařazovány mezi nejvíce prospěšné plody vzhledem k vysokému obsahu účinnýc...

Druhy obilovin

Obiloviny jsou součástí potravy člověka již odnepaměti. Představují hlavní složku potravy, která org...

Čím jsou pro nás prospěšné obiloviny

Obiloviny by měly tvořit zhruba 60 procent celkového objemu naší stravy. Obsahují významné výživové ...

MSM je bezpečná látka, může však mít i nežádoucí účinky

MSM je látka organického původu s obsahem síry. Síra se vyskytuje ve většině potravin a je doko...

MSM pro zvýšení kvality vlasů

Pro podporu růstu vlasové tkáně existuje více přírodních prostředků. Tradiční čínská medicína využív...

K čemu se využívá epsomská sůl

Epsomská sůl není sůl kuchyňská, kterou solíme pokrmy, jde o síran hořečnatý, tedy v chemickém ...

Makadamové ořechy – australská superpotravina

Makadamové ořechy jsou jedny z nejvýživnějších druhů ořechů na této planetě. Ukrývá se v n...