Blog o zdravé výživě, Strana 75
Znáte šalvěj hispánskou? Je docela možné, že vám tento název nic moc neřekne, ale pokud se zeptáme n...
Proč je čočka zdraví prospěšná, věděli již naši předkové, kteří ji považovali za přirozenou součást ...
Epsomská sůl je minerální sůl, její pozitivní účinky jsou prokázány zejména při koupelích. Na co lze...
Někteří lidé se domnívají, že hubnout, znamená strádat, a že se jedná především o drastický způsob, ...
Fazole bývají zařazovány mezi nejzdravější potraviny světa a jistě to není pojmenování náhodné. Mají...
Výživná surovina – pšenice špalda byla šlechtěna již ve starověku, tato výjimečně odolná a výživná o...
Ořechy a semena obsahují velké množství tuku, který potřebuje nově vznikající rostlinný zárodek – kl...
Sezam se využívá velice často jako ozdoba na chléb a pečivo, jemuž dodává zvláštní příjemnou příchuť...
Na trhu se v poslední době zvýšil zájem o alternativní, zdravější varianty bílé pšeničné mouky....
Rozinky patří mezi sušené ovoce a spolu s jablečnými, hruškovými, meruňkovými a švestkovými „kř...