Blog o zdravé výživě, Strana 74
Naši předkové sice neměli technické vymoženosti, ale o to více využívali svou intuici a darů přírody...
Někteří lidé vůbec nemají tušení, co jsou jáhly. Odpověď na otázku „co to je jáhly“ je však velice j...
Co je to špalda? Je to odrůda pšenice, kterou již před více než pěti tisíci lety pěstovali lidé v&nb...
Víte, co je to karob? Říká se mu „svatojánský chléb“ a lidé jej znají již tisíce let. Karob je z&nbs...
Co je špaldová mouka a proč je o ni dnes takový zájem? Proč dát přednost špaldové mouce před tradič...
Arašídové máslo se na pultech obchodů v Česku objevilo poprvé s otevřením hranic po sameto...
MSM je látka, která je součástí zemské atmosféry, vzniká oxidací dimethylsulfidu a přispívá k t...
Když se řekne „luštěniny“, většinu z vás napadnou hned tři typická slova „hrách, čočka a fazole...
Nepodceňujte namáčení cizrny, ani jiných luštěnin. Namáčejte ji nejlépe přes noc na 12 hodin do stud...
Březovou vodu znají lidé již stovky let. Je to nektar produkovaný břízou bělokorou v době její ...