Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč

Blog o zdravé výživě, Strana 71

Změna stravy - práce na sobě

Proč na sobě zapracovat z hlediska stravy Na tuto otázku si jistě každý z vás dokáže odpo...

Bohatství ukryté v klíčcích

Klíčení semen ke konzumaci V poslední době se stále častěji setkáváme s nárůstem zájmu o ...

Význam magnézia (hořčíku) v organismu

Z potravin ubývá hořčík a ne každý si tuto skutečnost uvědomuje, dokonce i mnozí lékaři. Někte...

Výhody celozrnných těstovin

Obiloviny jsou jednou ze základních složek výživy člověka, ale velice záleží na tom, jak jsou zpraco...

Objevte kouzlo přirozených snídaní

Obilné kaše Tradiční čínská medicína se snaží chápat fungování lidského těla v širším kontextu...

Zbavte se bílého cukru

Bílý řepný rafinovaný cukr je jedna z nejnebezpečnějších potravin, která má na svědomí celou řa...

Nedoceněná a zapomenutá špalda

Špalda se opět vrací na pulty obchodů a je to dobře. Byla totiž postupně ze zemědělské velkovýroby v...

Význam sušeného ovoce ve stravě

Ovoce patří k základním potravinovým zdrojům, je velmi důležitou složkou výživy, ale ve srovnán...

V luštěninách se příliš neomezujte, dají se upravit na sto způsobů

Luštěniny způsobují některým lidem trávicí potíže, zejména nadýmání, ovšem to je zpravidla jev dočas...

Proč bychom měli jíst ořechy častěji

Dopřejte si denně hrst ořechů Denně alespoň pár kousků ořechů, to není žádný reklamní trik. Je to n...