Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 000 Kč

Bez přidaného cukru

Nejprodávanější

Bioláda borůvka 230g bio
 
96 Kč
Bioláda jahoda 230g bio
 
88 Kč
Bioláda meruňka 230g bio
 
78 Kč
Bioláda rybíz 230g bio
 
96 Kč
Bioláda višeň 230g bio
 
96 Kč
12 položek celkem
Bioláda borůvka 230g bio
96 Kč
0010950
Bioláda rakytník a hruška 230g bio
96 Kč
0010910
Bioláda jahoda 230g bio
88 Kč
0010940
Bioláda meruňka 230g bio
78 Kč
0010890
Bioláda rybíz 230g bio
96 Kč
0010961
Bioláda višeň 230g bio
96 Kč
0010960
Bioláda mango a rybíz 230g bio
96 Kč
0010962
Bioláda hruška 230g bio
93 Kč
0010870
Bioláda švestka 230g bio
93 Kč
0010880
Bioláda muchovník 230g bio
93 Kč
0010900
Bioláda arónie 230g bio
93 Kč
0010930
Bioláda zahrada 230g bio
96 Kč
0010920

Když se vyrábí marmeláda a džem, anebo Bioláda z ovoce v BIO kvalitě, musí se zajistit, aby ovoce nebylo kontaminováno bakteriemi a plísní, a abychom mohli tyto výrobky skladovat i delší dobu (neotevřené) při pokojové teplotě. V běžném průmyslovém zpracování potravin se to provádí tak, že se při výrobě využívají konzervační chemické látky, které však lidský organismus zatěžují svou toxicitou, proto se stále častěji zajímáme o tradiční postupy, jak tomu bylo před staletími, kdy lidé syntetické konzervanty neznali.

Naši předkové již v dávných dobách konzervovali ovocné džemy cukrem nebo sladkými ovocnými sirupy, nejčastěji se k tomu používal hnědý cukr a koncentrovaná jablečná šťáva. Oba typy sladidel jsou přírodního původu a není u nich pozměněna kvalita ani vnitřní struktura procesem rafinace. Obsahují mnoho vitamínů, stopových prvků a minerálů.

Některé druhy ovoce lze ovšem konzervovat pouze jablečným koncentrátem, protože samotné jejich složení je při zpracování do podoby džemu (Biolády) dostačujícím konzervačním činidlem, a navíc u těchto druhů ovoce nemá jablečná příchuť vliv na chuť původního ovoce. Tím pádem tu máme vysloveně ovocnou Bioládu bez přidaného cukru, pouze s želírující látkou (ovocným pektinem nebo agarem z červených mořských řas) a bez jakýchkoli chemických přísad v podobě stabilizátorů, konzervantů a barviv.

Na ovocných Bioládách bez cukru si můžete pochutnat v podobě jahodové, meruňkové, mangové, rybízové, borůvkové, hruškové, aróniové, švestkové, muchovníkové, anebo ve směsích ovoce, jejichž složení obsahuje více rozmanitých přírodních látek.

Biolády bez cukru jsou vhodné pro dospělé i pro děti a také pro některé diabetiky. Po otevření je ale musíte uchovávat v chladničce a spotřebovat do několika dnů. Biolády se hodí pro teplou i studenou kuchyni na chléb s máslem, do palačinek, lívanců a pro dochucení ovocných knedlíků se zakysanou smetanou.

Nad 1 500 Kč
Nad 1 500 Kč
balení sušených banánů nebo rybízu
Nad 1 750 Kč
Nad 1 750 Kč
balení sušených jahod, malin nebo višní
Nad 2 000 Kč
Nad 2 000 Kč
balení kešu, para ořechů nebo lískových ořechů
Nad 2 500 Kč
Nad 2 500 Kč
balení pistácií nebo pekanových ořechů