Banánový prášek BIO 200g
Kód: 318Detailní popis produktu
BIO a RAW banánový prášek Zdravý den® je přirozeně sladký, má lahodnou chuť a vůni čerstvě zralých banánů. Získává se ze sušených banánů, které dozrály na stromě a byly vypěstovány podle pravidel ekologického zemědělství. Neobsahuje lepek.
Díky přírodnímu způsobu pěstování obsahuje velké množství tělu prospěšných látek zejména lehce stravitelné cukry, vlákninu, minerály, vitamíny a další živiny. Neobsahuje lepek.
CZ-BIO-002
Složení: 100% banánový prášek (Musa paradisiaca) z ekologického zemědělství.
Použití: je vhodný do jogurtu, koktejlů, müsli, kaší, moučníků, domácí zmrzliny, RAW dezertů a dalších pokrmů.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1520kJ/364kcal, tuky 0,4g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g, sacharidy 85g z toho cukry 38g, bílkoviny 4,1g, sůl 0g.
Bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a aditiv. Vhodné pro vegetariány a vegany. Neobsahuje lepek.
Skladujte v suchu a chladu. Skladujte mimo dosah dětí. Země původu: Peru.
Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.