Amalaki BIO prášek 100g
Kód: 3077Detailní popis produktu
BIO a RAW amalaki prášek Zdravý den® je malé nažloutlé ájurvédské ovoce, známé jako „indický angrešt“. Již po několik tisíciletí používá v systému Ajurvédské medicíny.
Podporuje imunitní systém a normální funkce trávení. Obsahuje vitamín C. Neobsahuje lepek. Je vhodný pro vegetariány i vegany.
CZ-BIO-002
Použití: 2g (1 čajovou lžičku) rozmíchejte ve vodě nebo mléce a vypijte po jídle. K prášku přidejte 2 lžičky vody nebo mléka a vytvoříme pastu. Tuto pastu pak nařeďte, přičemž nevznikají hrudky.
Doporučené dávkování: 4g denně ( 2 čajové lžičky).
Složení: Emblika lékařská*- Amalaki (Emblica offi cinalis). * z ekologického zemědělství.
Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Skladujte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící matky. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Země původu: Indie. Neobsahuje žádná aditiva, barviva nebo dochucovadla.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.