Agáve sirup BIO RAW 4050ml
Kód: 420Detailní popis produktu
BIO a RAW agáve sirup Zdravý den® je vyrobený ze šťávy rostliny agáve pěstované na vulkanické půdě jižního Mexika. Šťáva se šetrným postupem nepřesahujícím teplotu 42°C zahustí a vznikne sirup vlastnostmi podobný medu, který má nižší glykemický index (GI 20-26) než cukr nebo med. Agáve sirup je o 25% sladší než cukr.
CZ-BIO-002
Použití: díky výrazné sladké jemné chuti lze použít k ochucení kaší, müsli, jogurtů a dezertů. Je vhodný na pečení i vaření nebo k oslazení bylinných čajů a dalších nápojů.
Složení: 100% zahuštěná šťáva z rostliny Agáve z ekologického zemědělství. Bez konzervantů.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 938kJ/224kcal, tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 51g z toho cukry 50g, bílkoviny 0g, sůl 0,04g.
4050 ml BIO agáve sirupu má hmotnost 5600g. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Země původu: Mexiko.
Distributor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Agáve BIO |
---|---|
Složení: | 100% zahuštěná šťáva z rostliny Agáve z ekologického zemědělství |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.