Acerola BIO
Vitamín C je jedna z nejdůležitějších látek, kterou musí lidský organismus přijímat v potravě, protože ji naše tělo nedokáže syntetizovat z jiných složek stravy. Jestliže vitamín C z jídelníčku vynecháte, nebo je výrazně omezíte, projeví se u vás závažná onemocnění, například kurděje, a výrazně oslabíte imunitní systém, což může mít i fatální následky.
Vitamín C je vynikající antioxidant a jedna z nejúčinnějších zbraní proti civilizačním chorobám. Vysoké dávky „céčka“ mohou výrazně přispět při prevenci a léčbě nachlazení, chřipkových onemocnění a mnoha dalších chorob.
Jedním z nejlepších a nejvydatnějších zdrojů vitamínu C na této planetě je ovoce Acerola. Vstřebávání a využitelnost vitamínu C je v něm navíc podpořena dalšími synergicky působícími látkami, proto je výhodnější dopřát si sušený prášek z Aceroly, než spoléhat na syntetickou kyselinu askorbovou. Prášek z Aceroly dokáže postavit na nohy, dodat energii a posílit organismus při duševním i fyzickém vyčerpání, při stresu a spánkovém deficitu, a to nejlépe v kombinaci s hořčíkem.